Convent - Een concept voor interactieve events

Convent is een oud woord dat onder meer vergadering betekent. Vaak gebruikt in relatie tot monniken die bij elkaar kwamen. Later heeft het woord een meer algemene betekenis gekregen.

Onze insteek is met Convent inhoud te geven aan events; ruimte voor alle aanwezigen om een inbreng te hebben en actief mee te doen aan het programma. Tijdens een Convent staat het publiek voorop. Het programma is afgestemd op de wensen van de bezoekers. Niet alleen tijdens het event, maar ook vooraf en naderhand worden zij gehoord en hebben invloed op het programma. Sprekers weten wie zij in de zaal hebben en maken compacte presentaties die aanleiding zijn voor een gesprek. Het publiek kan veel meer doen dan alleen vragen stellen.

Connectie

Met de organisatie van een Convent zorgen wij voor connectie tijdens een event. Omdat wij geloven dat dát het meest wezenlijke is van een event. Uitwisseling van kennis en ervaring; luisteren naar experts, vragen stellen die jou helpen inzicht te krijgen in een onderwerp en een inbreng leveren die duidelijk en compact is. En niet te vergeten relaties ontwikkelen; mensen ontmoeten en een basis leggen voor nieuwe initiatieven.

Sprekers

De vraag aan sprekers tijdens een Convent is het publiek te helpen na te denken over een onderwerp. Informatie aandragen die mensen kunnen gebruiken in hun dagelijkse praktijk. Zodanig een boodschap meegeven waardoor mensen geprikkeld worden om te reageren. Sprekers krijgen een beperkte spreektijd en richten zich op interactie met het publiek. Beelden zijn ondersteunend. Sprekers inspireren vooral.

Meer weten?

Bel of mail: 06 - 4046 4098 of

Congres
Talkshow

Mijn opdrachtgevers:

Contact

Van Borsselelaan 24 A
6711 JV Ede

06 - 4046 4098

KvK: 22057904

Boek Arnoud

Wat is de som van 1 en 8?

Copyright 2024 - Arnoud Leerling | Realisatie: Krabo Websites & Hosting | privacy statement